Φουσκωτό επιτραπέζιο κουπί

Το φουσκωτό καγιάκ με ένα κάθισμα


Πρόκειται για ένα καγιάκ για ένα άτομο, το οποίο υποστηρίζει μέχρι 220 κιλά. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ψάρεμα, κωπηλασία αναψυχής, άσκηση και εξερεύνηση. Φέρτε ένα σκυλί ή ένα αλιευτικό εργαλείο και πηγαίνετε με το πτυσσόμενο σχέδιο του.

Διαστάσεις: 12'6 "x 31.5" x 17.7 "ή 3.85Χ0.8Χ0.45μ.

Κατασκευασμένο από πριμοδότηση στρατιωτικής ποιότητας πτώση βελονιά PVC, με 2 θαλάμους, top-πτώση βελονιά? κάτω βελονιά πτώσης.

Παρακολούθηση:   Η παρακολούθηση είναι η κύρια εστίαση του καγιάκ. Από   του       επιθετικό σχήμα κύτους μετατόπισης στον σχεδιασμό του πυθμένα τύπου V - αυτό       το καγιάκ ακολουθεί εξαιρετικά ευθεία και υψηλή ταχύτητα.

Ισορροπία:   Στα 12'6 "x 31.5" x 17.7 "   αυτό το συμβούλιο είναι καλά       ισορροπημένη για να διαχειριστεί την ακραία αντοχή στο νερό και το βάρος του paddler μέχρι 220kg.

Αντοχή: Ο πίνακας είναι φουσκωτός, αλλά δεν το πειράζει. Είναι εξαιρετικό       άκαμπτο και συγχωριασμένο στο νερό. Υποστηρίζεται από την πλήρη εγγύηση 2 ετών.

Σχήμα: Form V-Κάτω. Αυτή η μορφή επιτρέπει πολύ   αποτελεσματική κίνηση μέσω του νερού, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την ευελιξία. Στο μήκος των 12'6 '',   αυτή η φόρμα υπογραμμίζει   επιτάχυνση και παρακολούθηση. Λόγω του στενού τόξου,   το καγιάκ   γροθιά μέσα από ένα απότομο κύμα, αντί να το οδηγήσει πάνω του. Το λογικό πλάτος (31,5 ''), σε συνδυασμό με το   πλευστότητα   του πληθωρισμού, παρέχει απαράμιλλη ισορροπία και σταθεροποίηση.  


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ:No

ΕΠΟΜΕΝΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑ...

Shrink