ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το διπλό κάθισμα φουσκωτό καγιάκ


Αυτό το διπλό άτομο καγιάκ, που υποστηρίζει μέχρι 350kg. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ψάρεμα, κωπηλασία αναψυχής, άσκηση και εξερεύνηση. Φέρτε ένα σκυλί ή ένα αλιευτικό εργαλείο και πηγαίνετε με το πτυσσόμενο σχέδιο του.

Διαστάσεις: 14 "x 35.5" x 17.7 "ή 4.26Χ0.9Χ0.45μ.

Κατασκευασμένο από πριμοδότηση στρατιωτικής ποιότητας πτώση βελονιά PVC, με 2 θαλάμους, top-πτώση βελονιά? κάτω βελονιά πτώσης.

Παρακολούθηση:   Η παρακολούθηση είναι η κύρια εστίαση του καγιάκ.       Από   το επιθετικό σχήμα του κύτους μετατόπισης στον πυθμένα τύπου V       σχεδιασμός - αυτό το καγιάκ ακολουθεί εξαιρετικά ευθεία και υψηλή ταχύτητα.

Ισορροπία:   Στα 14 "x 35.5" x 17.7 ",   Αυτό       το σκάφος είναι καλά ισορροπημένο για να χειρίζεται την ακραία αντοχή στο νερό και το paddler       βάρος μέχρι 350kg.

Αντοχή: Ο πίνακας είναι φουσκωτός, αλλά δεν αισθάνεται όπως       το. Είναι εξαιρετικά άκαμπτο και συγχωρεί το νερό. Υποστηρίζεται από την πλήρη μας       2ετής εγγύηση.

Σχήμα: Form V-Κάτω. Αυτή η μορφή επιτρέπει πολύ   αποτελεσματική κίνηση μέσω του νερού, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την ευελιξία. Στο μήκος 14 '',   αυτή η φόρμα υπογραμμίζει   επιτάχυνση και παρακολούθηση. Λόγω του στενού τόξου,   το καγιάκ   γροθιά μέσα από ένα απότομο κύμα, αντί να το οδηγήσει πάνω του. Το εύλογο πλάτος (35,5 '') για 2 άτομα, σε συνδυασμό με το   πλευστότητα   του πληθωρισμού, παρέχει απαράμιλλη ισορροπία και σταθεροποίηση.  

Πακέτο:

X2 καγιάκ με ενσωματωμένο κάθισμα άνεσης.
x1 Carry Bag
x1 Χειροκίνητη αντλία διπλής φάσης
x 2 κουπί καγιάκ αλουμινίου


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣΦουσκωτό επιτραπέ...

ΕΠΟΜΕΝΟ:No

Shrink