Σχετικά με εμάς

Haojing Trading Co, Ltd ιδρύθηκε το 2006 είναι πάντα ασχολούνται με την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων θαλάσσιων σπορ. Μέσα από πάνω από 10 χρόνια ανάπτυξης, έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της αγοράς σε όλη την Κίνα στο σχεδιασμό και την κατασκευή φουσκωτών προϊόντων. Πρόσφατα φουσκωτά καγιάκ έχουν γίνει τα κύρια προϊόντα της εταιρείας μας.


Winner Innovation Ocean Technology ως τμήμα της Haojing Trading Company ιδρύθηκε το 2019. Είναι ένα εργοστάσιο αφιερωμένο στην καινοτομία, την έρευνα, το σχεδιασμό και την παραγωγή φουσκωτού καγιάκ και V-keel ISUP. Το εργοστάσιό μας με δύο εργαστήρια καλύπτει μια έκταση 2000 τ.μ. συνολικά. Η δομή του εργοστασίου είναι: Καινοτομία R & D τμήμα, 2person-κάθε χρόνο να αναπτύξει 1 ή 2 είδη νέα προϊόντα ευρεσιτεχνίας? Διεθνές τμήμα πωλήσεων, 3 άτομα - αναλαμβάνει την πώληση στην Ευρώπη και στην αγορά της Αμερικής. πάνω από 3ετή εργαζόμενη εμπειρία 15ετών. Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου μας: μονό κάθισμα φουσκωτά καγιάκ 500sets / month; διπλά καθίσματα φουσκωτά καγιάκ 500sets / month και V-keel ISUP 500sets / month.


Επιδιώκουμε τη συνεχή καινοτομία των φουσκωτών προϊόντων! Το φουσκωτό καγιάκ είναι μόνο το πρώτο βήμα μας, θα αναπτύξουμε επίσης νέα προσαρμοσμένα προϊόντα.

Δώστε μου τις σκέψεις σας, θα σας επιστρέψω καινοτόμα προϊόντα!Εταιρικό πλεονέκτημα: Καινοτομία, Ανάπτυξη, Ποιοτικός έλεγχος


Στόχος της εταιρείας: Happy Go!


Ερευνα:

Ερευνα
Shrink